# 7

Dag två med mat! Och herregud vad man blir sugen på allting! Efter att jag ätit kvällsmat, blir jag proppmätt. Sen skulle jag kunna trycka i mig vad som helst nästan! Tur man kan lägga band på sig… Har bakat ett bröd som jag ska ha till middagen imorgon och torsdag. Ska bara äta en måltid som ligger på ca 200 kalorier, och de rekommenderar att man äter en macka till.

Blev ett grovt rågbröd, har tyvärr glömt vart jag hittade receptet… Men det luktar himla gott iallafall.
Tänkte jag ska ta ett glas lime-vatten nu för att stilla mitt sug…

20130129-225611.jpg

Här har ni dagens kvällsmat: Ugnstekt squash, palsternacka, rödlök och sparris, basilikasås och en stekt kotlett. Mums!

20130129-221205.jpg

Dax att hoppa ner i sängen! Natti Natti :*

# 6

Såja, dagen utan 3 soppor är här! Wiihoo!
Dags att byta ut soppa nummer 3 mot kvällsmat! Ångrade mig med hur jag skulle gå tillväga eftersom en på jobb hade gjort så att hon började äta kvällsmat, lade sedan till lunch och sist frukost. Hon tyckte nämligen att om hon åt frukost, så kickade hon igång dagen med mat och kroppen förväntade sig mer att tugga under dagen. Tyckte det lät rimligt.
Snart ska vi åka iväg och handla, har planerat vad jag ska äta till kvällsmat hela veckan ;)

Har också hittat ett “nyttigt” bröd. Skulle ha massa godsaker i sig, sen på slutet stod det 2dl sirap! Så sirapen ska nästan helt väck, funderar på att tillsätta lite honung istället. Hittade också ett lantbröd jag funderar på att göra till Alex.
Ih, är så himla kul att baka bröd! Haha, värsta tanten, jag vet… Tänkte dessutom ge mig på att baka surdegsbröd :)

Blev källarfranska till mannen häromdagen förresten :

image

# 5

image
 
Två blommor, exakt likadana, står i samma fönster, får vatten samtidigt, ungefär lika mycket… Men den ena är helt/halvt död! Vad hände!?

# 4

Såja, dag 15 är snart förbi. Var världens största nötta och glömde min shake och soppa hemma när jag stack till jobb idag… Men tur har man väl som jobbar på Maxi. Köpte en nutrilette, inte riktigt samma sak bara. Den innehöll 180kalorier och mina soppor har bara 160 och fytusan vad söt den var!! Inte gott alls =(

Och nu sitter jag här och är så jävla sugen! Tror Nutriletten triggade igång mitt sötsug…
Håller dessutom på att baka bröd, mitt nya intresse. Så sjukt roligt!!
Men ja, iallafall så är det bacon och oliver i detta bröd. OCH HUR GOTT ÄR NU INTE DET?!
Slank faktiskt ner en oliv och en liten bit bacon. Kändes som jag var värd det då, men inte nu längre. Aja, 5 dagar kvar innan jag får börja äta lite igen!
Tror det kommer bli svårt, att blanda liksom.
Där jag köper sopporna föreslog hon att jag ska äta såhär:

Vecka 1:
Soppa
Ägg (eller ex. tonfisk/makrill) och sallad
Soppa
En frukt
Soppa

Vecka 2:
Frukost
något litet, tex. ägg
Soppa
Frukt
Soppa

Vecka 3

Frukost
Ägg
Lunch
Frukt
Soppa

Och SLUTLIGEN vecka 4 ha bytt ut alla soppor…

Men ska även till en kostrådgivare på torsdag och höra med henne hur hon tycker jag ska fortsätta äta för att tappa resterande kilon. Förhoppningsvis trivs jag med henne och får rätt på detta en gång för alla!
Har gått ner 7kg nu, men vill ha bort 10 till.
TAGGATAGGATAGGA!

Åhr, det är så hemskt att inte kunna smaka på brödet och se hur det smakar… Hade varit himmelskt med en bit nybakat varmt bröd, med smältande smör och flingsalt! Men icke…

# 3

Är nu på dag 13, sorry för dålig uppdatering!
Går faktiskt riktigt bra, och jag är stolt över migsjälv! Trodde ALDRIG att jag skulle klara det såhär länge… Men ja, det är så det är med mig, bestämmer jag mig, så klarar jag att hålla det i  2-3 veckor. Så på det viset var detta perfekt!

Har hittils gått ner 7 kg, YAY! Man blir så otroligt peppad av att ställa sig på vågen och se att det går neråt å neråt! Men snart börjar det svåra, att övergå till vanlig mat. Ska prata med de där jag köper sopporna imorgon, och se vad de föreslår. Men som det ser ut nu, så ska jag förmodligen äta 2 soppor, och en liten måltid, i en vecka, och sen 1 soppa och 2 måltider i en vecka. Kruxet är ju bara hur de måltiderna ska vara sammansatta så att allt bli rätt… Men det löser sig väl, har en vecka på mig.

Provade att kissa på en sån sticka för att se om jag är i keto-fasen, som man strävar efter att hamna i. Den visade ingenting! Och jag fick panik ett par dagar… Sen sa Pia att hon läst att om man har lime i vattnet, så visar det testet ingenting. Och det har jag ju haft, så det problemet är löst!

Nej, nu ska jag ut på en promenad i det underbara vädret!

# 2

Dag två var som en dans på rosor! Inga problem över huvud taget, underbart! :D

Dag tre (idag) däremot, har varit ett helvete. Vaknade sent, vid 12 och mådde illa. Drack min soppa och mådde ännu mer illa. Kräktes lite, men mådde inte bättre. Gick ut å gick en runda, mådde mkt bättre! Senare mådde jag ännu mer illa och spydde igen… Bara tanken på denna jävla soppa fick det att vända sig i magen på mig! Menmen, tvingade i mig en till, höll för näsan och luktade på kaffebönor mellan varven för att inte känna lukt/smaka ngt. Och det gick galant! Sen mådde jag toppen. Tänk hur dåligt kroppen kan må utan mat! Helt galet alltså…  Soppa nummer 2 slank ner vid 6-tiden, och sen vart jag inte hungrig på hela kvällen.. Men nu mår jag illa IGEN! skulle tagit nummer 3… Tänkte att det gick bra å hoppa över den idag. Men skärpning imorgon. Har ställt klockan för att äta. Har nog aldrig någonsin hänt! Mår ju bra när jag väl hällt det i mig.
Självklart har jag mått kasst idag med huvudvärk, skakig osv.

Men nya tag imorgon!

# 1

Dag ett med dessa sopporna.

Höll på att avlida imorse när jag drack den första… Fyfasen vad den smakade! Aldrig med Kaffe Latte!  Hur skulle jag kunna äta dem i 2 veckor tänkte jag?! MEN, till min stora glädje var kantarellsoppan faktiskt god! Utan att ljuga! Så det ser ut att kunna gå bra dethär!
Hittils är jag lika pigg som innan, men lite illamående och yrsel. Hoppas det försvinner!

Ikväll blir det Farmen, Sveriges Mästerkock, sen nån serie med Per Morberg! Superkväll med andra ord. Hoppas att jag klarar det med maten när alex ska äta bara.. Får väl se till att äta min soppa samtidigt/sitta med en kopp kaffe. Detta ska nog gå vägen!

Emma

My thoughts in life ♥

RSS 2.0