# 3

Är nu på dag 13, sorry för dålig uppdatering!
Går faktiskt riktigt bra, och jag är stolt över migsjälv! Trodde ALDRIG att jag skulle klara det såhär länge… Men ja, det är så det är med mig, bestämmer jag mig, så klarar jag att hålla det i  2-3 veckor. Så på det viset var detta perfekt!

Har hittils gått ner 7 kg, YAY! Man blir så otroligt peppad av att ställa sig på vågen och se att det går neråt å neråt! Men snart börjar det svåra, att övergå till vanlig mat. Ska prata med de där jag köper sopporna imorgon, och se vad de föreslår. Men som det ser ut nu, så ska jag förmodligen äta 2 soppor, och en liten måltid, i en vecka, och sen 1 soppa och 2 måltider i en vecka. Kruxet är ju bara hur de måltiderna ska vara sammansatta så att allt bli rätt… Men det löser sig väl, har en vecka på mig.

Provade att kissa på en sån sticka för att se om jag är i keto-fasen, som man strävar efter att hamna i. Den visade ingenting! Och jag fick panik ett par dagar… Sen sa Pia att hon läst att om man har lime i vattnet, så visar det testet ingenting. Och det har jag ju haft, så det problemet är löst!

Nej, nu ska jag ut på en promenad i det underbara vädret!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emma

My thoughts in life ♥

RSS 2.0